Iz razloga, ker lahko zaslužimo več dohodka s preverjanjem, na primer pri flopu z najboljšimi nameni na varni deski. Ali pa je struktura flopa preprosto preveč nevarna za blefiranje. Drug dialog bonus za športne stavnice pomeni nekaj od nekaj, kadar C-igre na srečo znotraj las vegas $1/$2 spletne igre. Moji osebni pretekli članki so poudarili, da povprečen zlobnež v Vegasu preveč običajno imenuje dobro povečanje pred flopom, kar pomeni, da je njihov stik z raznolikostjo precej širši. To jih potisne v pozabo na to vrsto pretirane kombinacije, potem ko najdejo čisto nov flop.

  • To je nerealno, tako da se lahko naučite vseh posebnih načrtov, izdelanih iz odličnega reševalca GTO.
  • V nasprotju s kvalificiranimi regi je vedno bolje polarizirati svoje lastne igre na srečo 3, vključno z velikim blindom in uporabiti dobro metodo 3-izbire ali odstopa od kratkega blinda.
  • Pri takšnih težavah je modro, da zmanjšamo velikost ne glede na to, kje imamo bet/fold, drugače izboljšamo/fleksiramo razpon, saj je nova frekvenca, ki jo povišamo, veliko večja kot pri tipičnem Reg.
  • Midva bova tako kot oba obdržala našo slowplay na spremembo zaradi edinega stika.
  • Od mnogih, ki morda že vedo, kaj poskusite z nadaljevanjem stave (C-stava), pa verjetno ne bodo nujno izvedeli, kdaj bi jo morali uporabiti.
  • Ocenjevali boste 14 dni, da boste izkusili, katero stavo si boste izposodili pri eni najboljših promocij iger na srečo lige NBA, in morda boste prejeli bonuse.

Nadaljevalna stava, ki jo običajno prepoznamo preprosto zato, ker je c-stava, je popoln kraj, kjer sledite povečanju pred flopom pri prvi stavi na najnovejšem flopu. Niso vredne, če zadeneš ali zgrešiš najnovejši flop, vendar, če staviš vnaprej in jo objaviš, se to res šteje za a-c-stavo. Ustvarite lahko podaljšano stavo na nov turn in najnovejši river. To je preprosto igra, pri kateri se držite zgodovinskega agresivnega delovanja, ustvarjenega na prejšnji poti.

Obstajajo določeni razlogi, zakaj uvedba manjše velikosti c-choice nagiba k spreminjanju vaših potencialnih strank v večsmerne vsebnike. Vsi ti razlogi se nanašajo na uspešnost blefiranja. Izberite povprečno stavo na svež drobiž in dober udarec do riverja.

Bonus za športne stavnice – Živahno določanje velikosti: odličen razvoj Gto

Zanimivo je, da roke, ki bodo veliko lažje igrajo article-flop (98o, 86s, itd.), ustvarjajo veliko manj v primerjavi s push, zaradi česar je ustvarjanje naših lastnih izbir zelo preprosto. Opazimo lahko, da je svež reševalec c-stave pri zelo zmanjšanem obsegu (19,51 odstotka) znotraj vložka. To res ni presenečenje, saj je naše podjetje OOP za vaš oslabljen obseg (s to ploščo boste našli 47-odstotno jamstvo proti raznolikosti BU). Ključno za razumevanje bi bilo dejstvo, da dejansko izkoristimo zložljivost poleg slabe kombinacije, kar je nekaj, kar bolj konvencionalni teoretiki običajno pozabijo. Razmislite o tem, da imate trenutek, da ima naš nasprotnik kaj slabega, kot je občutek T8o na K72r.

Metode za izkušnjo po preskoku flopa ob spretnosti

Raznolikost C

Odločitev za veliko vitkejše dobro vredno kot preprosto vaš običajno upravljanje so iz tega razloga zelo uspešne spremembe, ki na flop in biti. Danes zajemimo drugačno ploščo, na kateri bi morali uživati ​​nekoliko drugače. Tako ne samo, da imate tretjega športnika, s katerim bi se obremenjevali, ampak zagotovo igrate in verjetno imate precejšnje roke. Osnovno, lahko brani dve sredstvi, ki ju morate uporabiti kadar koli proti odličnemu šepaču. Potem se običajno prikaže nastavitev osnovne strategije za preizkus proti odličnemu limperu za tiste, ki nimajo nobenih pregledov.

Signal št. 3: Kratka stava petindvajset

In zdaj želimo uravnotežiti raznolikost vrednosti z vašo roko, da imate veliko možnost zamašitve. Če se odločimo, da dodamo več možnosti za povišanje/telefonski klic, vključno z 88 ali A9s, potem dodamo veliko več možnosti za izboljšanje/upogibanje, kar nam spet omogoča, da povečamo naš VPIP. Samo zapomnite si, da bi morala biti znotraj turnirjev misija igrati čim več kart, ko smo produktivni; zato povečajte VPIP poskusite z nagrajevanjem. Predstavljajte si, da smo bili na switchu, ki ima 19bb in je na voljo ne glede na to, ali želimo push, dvigniti ali odstopiti. Ko dobimo 50 bb, lahko odkrijemo nekje od 50–75 odstotkov kombinacij, odvisno od tega, kdo je v igri. Na podlagi Snapshove, ki ima 19bb (10 odstotkov ante in 9-ring), smo sposobni produktivno potisniti 33,6 odstotka stran od rok.

Za deske, na katerih smo bili v resnici edini igralec, ki ima lahko novega norca, lahko uradno stavimo vse notri, ne glede na globino kupa (tudi če je 10 trenutkov najnovejši pot). Povsem normalno je, da visoki igralci vidijo previsoke stave, ki se spreminjajo v notranjih razmerjih od kjer koli kjerkoli med 125-300-odstotnim vsebnikom. Predpostavimo, da vsi vemo, da izzivalec pogosto poveča pogled na 66 in več kot stran od svojih nekaj partnerjev prakticira povsem nov flop. Če je temu tako, je njihova raznolikost na potezi takoj po stiku s pogledom dejansko omejena na nenavadno količino kombinacij A2, ki jih lahko prikaže.

Kdaj morate mešati čeke in stave

Raznolikost C

Prvič, jaz sem strokovnjak za kape, ki kupuje velike zavese na spletu, zato vam najnovejši primerki sporočajo posamezne vrste skupin. Najnovejši agresivni reg odstrani svež limper, nato pa poskusite z drugim morskim sadežem po vaši izbiri. To mesto je v moji situaciji preveč sočno, da bi ga vzel in prepustil z rokami Cure Axe. Novo delo na koncu je precej komično in na koncu sem vseeno dobil najboljše roke pred flopom. Če se zdi, da so igralci na spletnem mestu ali v skupni rabi precej težavni, bom igral svoj osebni daj, ker če bom nasprotoval močni agresivnosti, lahko polarizirate moje razpone.

Pomeni izklic ali povišanje stave takoj po tem, ko nekdo drug uporabnik ponudi, kar se tudi imenuje. Reševalci pokra GTO so zelo priljubljeni in uporabnikom, ki tekmujejo z življenjsko nevarnega vrha, lahko zagotovite bistveno. Tudi z GTO poker reševalci dosegajo meje. Če tekmec običajno veliko stavi, ko blefira, vi pa boste hitri, ko ima produkte, postane svež maksimum, sicer metoda GTO, enako učinkovit kot izkoriščanje enih nasvetov. Določeni strokovnjaki so kljub temu sposobni financirati dejansko in nato gladko živeti v video igri spletnega pokra, namesto da bi bili GTO zdrava pamet.